• Реєстрація

Літературна зустріч з Володимиром Шовкошитним

  18 квітня в Червоноградській публічній бібліотеці відбулася літературна зустріч з неординарною, яскравою особистістю, неймовірно щирою та відкритою людиною Володимиром Шовкошитним – письменником, громадським та державним діячем, доктором філософії в галузі політології, який все своє життя працює на ниві відродження української нації.
Пан Володимир – засновник та головний редактор видавництва «Український пріоритет», місія якого відтворити історію України від першої писемної згадки про її теперішню територію до наших днів засобами художньої та науково-популярної літератури. Володимир Федорович  вважає, що тільки якісна, ґрунтована на фактах белетристика здатна викликати позитивні зрушення в колективній пам’яті та колективній свідомості нашої нації.
На зустрічі Володимир Федорович, як завжди неймовірно цікаво, презентував книги провідних українських авторів, які розкривають таємниці сучасної та стародавньої України «без міфів», охоплюють період від першої писемної згадки про територію, яка тепер є Україною, Скіфію, через епоху гунів, через княжу добу, через добу козацтва до часів УНР, другу світову, боротьбу УПА, Чорнобиль, Майдан і до наших днів а саме: трилогію Івана Білика «Скіфи», романи «Меч Арея», «Яр», трилогію Олександра Курися «Шлях Вітра», роман Барбари Можаровської «Анна Київська» Оксани Зененко "Побратим гетьмана", Володимир Шовкошитний «Кров-Свята», Лесь Качковський «Ігор — володар Руси», Іван Білик «Золотий Ра», Іван Білик «Похорон Богів», Іван Білик «Яр», Лесь Качковський «Вибір князя Аскольда» та багато інших.
Зустріч була надзвичайно інформаційно  цікавою завдяки потужному емоційному заряду, який завжди вміє завдати своїй аудиторії пан Володимир.
У ці непрості часи ми знову і знову повертаємося до найяскравіших моментів нашої власної історії. 
Це книги, які варто прочитати, щоб пізнати історію свого роду, гордий дух українських вольностей, починаючи від 512 року до н.е. і закінчуючи книгами вже цієї війни, нашої 900-літної війни із москалями.
  Дякуємо Володимиру Шовкошитному за інформативну та атмосферну презентацію!
478479
476477
 
777step.net