• Реєстрація

Творчий вечір Івана Гентоша "Життя потрібно смакувати"

"Живи і назавжди затям-
Життя потрібно смакувати...
Тож насолоджуйся життям -
Воно яскраве і картате!"
  Зимової святкової днини - Введення в храм Пресвятої Богородиці, до нашої бібліотеки завітало і свято Слова. Відбувся творчий вечір знаного Львівського поета, члена Національної Спілки письменників України - Івана Гентоша "Життя потрібно смакувати..."
Свій творчий шлях Іван розпочинав, як поет - пародист і тільки згодом з-під його пера почали з'являтися патріотичні, ліричні, сатиричні твори. Десята поетична збірка талановитої людини "Допоки маєм слово" побачила світ. І слово мав Іван Гентош. Він чарував, дивував, бентежив, зворохоблював Душі усіх присутніх цього святкового дня. Це поезія, яка нікого не залишала байдужим...
Звучали і пісні на слова поета. Композитори, виконавці з різних куточків України дали пісенні крила поезії Івана Гентоша. На оптимістичній, позитивно - пародійній ноті завершилось цікаве, поетично - музичне дійство.
Дякуємо Митцю за красу Душі і неймовірне, вишукане поетичне слово! Хай все буде на висоті! А нашій Україні - мирного неба та якнайшвидшої Перемоги над ворогом! До нових творчих зустрічей!

777step.net