• Реєстрація

Перші кроки до бібліотеки

  Дозвілевий час у бібліотеці вперше із задоволенням провели сьогодні майбутні першокласники, вихованці старшої групи «Колосок» Закладу дошкільної освіти ясла – садка №1 «Сонечко»: дивувались й пізнавали, відкривали для себе щось нове. Мандрівка книжковим містом «Завітай в бібліотеку, що від тебе недалеко» зацікавила дітей великим розмаїттям цікавих, яскравих книг, які хотілося усіх їх погортати. Дітям розповіли, що таке бібліотека, познайомили з правилами користування бібліотеки і книжечок, підготували цікаву добірку сучасних, дитячих книг, переглянули мультфільм.
Заряд гарного настрою отримали маленькі мудрагелики беручи участь у веселих конкурсах «Як я знаю казки» і «З якої це казки?», у грі – тренажері (фотозагадки) «Вгадай,що це?», розважальній грі «Відгадай, якщо зможеш?», вікторині «Чи уважний ти читач?» і не тільки.
  Діткам показали найстарішу книгу, порівняли найбільшу і малесеньку, що вміститься на долонці, найтовстішу і найтонкішу. В переддень Міжнародного дня захисту дітей, наші маленькі гості прийшли до бібліотеки з подарунками. Кожен приніс свій малюнок, який присвятив нашим воїнам, які захищають їхнє щасливе і радісне дитинство. І ми обов’язково їх передамо нашим воїнам. А в кінці нашої мандрівки на дітей теж чекали солодкі гостинці від працівників бібліотеки. І нехай, це було тільки перше знайомство з бібліотекою, та все пройшло в теплій, дружній та не вимушеній атмосфері. Адже ми всі, справді, дуже старалися.
Принагідно висловлюємо вдячність дирекції ЗДО ясла – садка №1, вихователю – методисту Наталії Романик, вихователю Наталії Шаблі, пом. вихователя Ірині Збишко, ст.медичній сестричці Анні Жук за співпрацю.
777step.net